Αυτό το νυφικό είναι το τρίτο ακριβότερο φόρεμα στον κόσμο (pics)

Gazzetta team
Αυτό το νυφικό είναι το τρίτο ακριβότερο φόρεμα στον κόσμο (pics)
Για πολλούς ανθρώπους, ένα νυφικό ή ένα κοστούμι γάμου είναι η πιο ακριβή αγορά της ζωής τους.

Ο Αιγύπτιος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του ομώνυμου brand, Hany El Behairy έκλεισε την επίδειξη μόδας με ένα νυφικό αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, καλυμμένο από διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Το brand υψηλής ραπτικής παρουσίασε τη συλλογή του για το 2020 στο Oriental Fashion Show τον Ιανουάριο του 2020.

Το νυφικό-έργο τέχνης, σύμφωνα με το brand, είναι το τρίτο πιο ακριβό φόρεμα υψηλής ραπτικής στον κόσμο.

Το πρώτο είναι μία δημιουργία αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων από μετάξι και ταφτά, διακοσμημένο με 751 διαμάντια (συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου, 70 καρατίων) του σχεδιαστή από τη Μαλαισία, Faisol Abdullah.

Το δεύτερο πιο ακριβό φόρεμα στον κόσμο πιστεύεται ότι είναι το ''Abaya'' της Debbie Wingham -ένα φόρεμα διακοσμημένο με κόκκινα διαμάντια, που βασίζεται στην παραδοσιακή αραβική και βορειοαφρικανική φορεσιά με το ίδιο όνομα. Η αξία του υπολογίζεται στα 17,7 εκατομμύρια δολάρια.

O Hany El-Behairy ξεκίνησε την καριέρα του στη μόδα σε ηλικία 15 ετών και συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μεσογείου στη Νάπολη.

Είναι ο πρώτος Αιγύπτιος σχεδιαστής που συμμετείχε στο Oriental Fashion Show στο Carrousel du Louvre στο Παρίσι, το οποίο διοργανώθηκε στις 20 Ιανουαρίου με τίτλο «Τα θαύματα του δρόμου του μεταξιού».

Ο Behairy παρουσίασε τα τελευταία του σχέδια μαζί με διάσημους σχεδιαστές μόδας, όπως οι Eli Saab, Zuhair Mourad και Valentino.

Ο Behairy, ο οποίος είναι πιο γνωστός για τις εκθαμβωτικές τουαλέτες του, παρουσίασε μια συλλογή με φορέματα διακοσμημένα.