Μια 80χρονη θέλει να παντρευτεί τον 35χρονο Αιγύπτιο αγαπημένο της και «κολλάει» στη γραφειοκρατία (vid)

Gazzetta team
Μια 80χρονη θέλει να παντρευτεί τον 35χρονο Αιγύπτιο αγαπημένο της και «κολλάει» στη γραφειοκρατία (vid)
Τα χαρτιά που της ζητούσαν ήταν πολλά και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί γραπτώς στον Μπόρις Τζόνσον.

Μια 80χρονη γυναίκα ερωτεύτηκε έναν 35χρονο Αιγύπτιο τον οποίο και θέλει να παντρευτεί.

Η Iris Jones, από το Weston-super-Mare, ξεκίνησε να συνομιλεί με τον Mohamed Ahmed Irbriham σε μια ομάδα στο Facebook το περασμένο καλοκαίρι.

Μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, ο 35χρονος εξέφρασε την αγάπη του για την Ίρις, η οποία πέταξε στο Κάιρο τον Νοέμβριο για να τον συναντήσει.

Παρά το γεγονός ότι μόλις συναντήθηκαν, αποφάσισαν να παντρευτούν στην πόλη, αλλά η Βρετανική Πρεσβεία δήλωσε στην Iris ότι θα χρειαζόταν τα έγγραφα διαζυγίου της και επίσης ένα πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι είναι ελεύθερη να ξαναγυρίσει.

Ισχυρίζεται πως έχει στείλει πολλά email στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν έχει λάβει απάντηση, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πως αποφάσισε να απευθυνθεί στον Μπόρις Τζόνσον

Η Ίρις αποφάσισε να δράσει αλλιώς και έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, αφού θεωρεί πως θα την κατανοήσει μιας κι εκείνος έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από την αγαπημένη του Carrie Symonds.

Στην επιστολή της έγραψε: «Αγαπητέ κύριε Johnson, ξέρω ότι είστε άνθρωπος με καρδιά.

Θέλω να παντρευτώ αυτόν τον κύριο από την Αίγυπτο, αλλά έχουμε κάποια εμπόδια. Ο χρόνος δεν είναι στο πλευρό μου λόγω ηλικίας. Θέλω μόνο να περάσω τις τελευταίες μέρες μαζί του».

Πρόσθεσε πως ο κ. Τζόνσον είναι «ένας άνθρωπος με ανάγκες και επιθυμίες όπως όλοι μας» και αποφάσισε να μην επικοινωνήσει με τη βασίλισσα επειδή είναι απασχολημένη με τον Χάρι και την Μέγκαν.

Μάλιστα η συνταξιούχος έγινε viral την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Morning» και μίλησε για την διαφορά ηλικίας 45 ετών του ζευγαριού.