Πρόστιμο 120 ευρώ σε οδηγό που έκανε στην άκρη του δρόμου για να φτερνιστεί (pics)

Gazzetta team
Πρόστιμο 120 ευρώ σε οδηγό που έκανε στην άκρη του δρόμου για να φτερνιστεί (pics)
Ένας οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για 26 δευτερόλεπτα, προκειμένου να φτερνιστεί και του επιβλήθηκε πρόστιμο 120 ευρώ!

Ο Steven Savage από το Attleborough της Αγγλίας σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για -μόλις- 26 δευτερόλεπτα, καθώς του ήρθε να φτερνιστεί.

Ήταν μια απόφαση της στιγμής, αφού ο 37χρονος φοβήθηκε μήπως προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Ωραία μέχρι εδώ.

Μετά από λίγες μέρες, όμως, ο Steven έλαβε ένα... ραβασάκι από την Εθνική Υπηρεσία Στάθμευσης, στην οποία υπάγεται ο δρόμος, που τον ενημέρωνε ότι του έχει επιβληθεί πρόστιμο 120 ευρώ, επειδή οι κάμερες τον «έπιασαν» να σταματάει πάνω στον δρόμο!

«Όταν σου έρχεται να φτερνιστείς, το πιο σοφό είναι να σταματήσεις στην άκρη του δρόμου, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να χάσεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προκαλέσει κάποιο ατύχημα», είπε ο οδηγός, που ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει...

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω εκνευριστεί με το πρόστιμο», τονίζει στη Sun.

«Είναι λίγο σκάνδαλο. Σταμάτησα για 26 δευτερόλεπτα. Επίσης, πολύ κοντά στο σημείο υπάρχει ένα νοσοκομείο, όπου πολλοί σταματούν για λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να παραλάβουν κόσμο. Ξέρω πολλές περιπτώσεις όπου, για λίγα δευτερόλεπτα, κάποιοι ''έφαγαν'' τσουχτερά πρόστιμα», πρόσθεσε ο Steven, ο οποίος, μάλιστα, πήγαινε να παραλάβει την κοπέλα του από το νοσοκομείο, όταν του ήρθε να φτερνιστεί.

Όπως ξεκαθαρίζει, πάντως, δεν έχει αποδεχθεί το πρόστιμο και θα επιδιώξει την πλήρη διαγραφή του.