Κράξιμο στα Grammys επειδή ξέχασαν να βάλουν στον Κιθ Φλιντ στους εκλιπόντες

Gazzetta team
Κράξιμο στα Grammys επειδή ξέχασαν να βάλουν στον Κιθ Φλιντ στους εκλιπόντες
Κριτική στα Grammys για την παράλειψη του Κιθ Φλιντ από το βίντεο-αφιέρωμα στους εκλιπόντες καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammys 2020 δέχθηκαν έντονη κριτική επειδή παρέλειψαν την αναφορά στον Κιθ Φλιντ και σε άλλους καλλιτέχνες στο αφιέρωμα στους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας που πέθαναν τη χρονιά που πέρασε.

Ο Κιθ Φλιντ πέθανε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, που σημαίνει ότι πολλοί θαυμαστές περίμεναν να τον δουν μεταξύ των προσωπικοτήτων που εγκωμιάζονται στο παραδοσιακό βίντεο που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.
Αλλά ο αρχηγός των Prodigy δεν συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα - γεγονός που κάποιες θεατές επέκριναν με σχόλια στα social media.
Απουσίασαν επίσης από το slide-show, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Σκοτ Ουόλκερ, ο μουσικός, Ντέιβιντ Μπέρμαν, ο ράπερ Bushwick Bill, ο στιχουργός, Ρόμπερτ Χάντερ, ο μουσικός, Μαρκ Χόλις και o Ranking Roger των General Public.
Στην τελετή απονομής των Grammys κυριάρχησαν αφιερώματα στον Κόμπι Μπράιαντ, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του θρύλου του NBA σε συντριβή ελικοπτέρου.

Ο εκλιπών ράπερ Nipsey Hussle, ο οποίος κέρδισε δύο βραβεία μετά θάνατον, επίσης τιμήθηκε με ειδικό αφιέρωμα.