Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά: «Είμαι έτοιμος να καταθέσω στα δικαστήρια εναντίον της»

Gazzetta team
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά: «Είμαι έτοιμος να καταθέσω στα δικαστήρια εναντίον της»
O πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, επανέλαβε πως η κόρη του και ο πρίγκιπας Χάρι πλήγωσαν τη βασιλική οικογένεια, ενώ δήλωσε έτοιμος να αντικρίσει την κόρη του στα δικαστήρια.

«Νιώθω ντροπιασμένος», δήλωσε ο Μαρκλ στο ITV.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν καταλαβαίνει την κίνηση του Χάρι και της Μέγκαν.

«Η απομάκρυνση από τη βασιλική οικογένεια θα προκαλέσει πολύ περισσότερα προβλήματα», ανέφερε ο Μαρκλ.

Σημείωσε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα έπρεπε να τον είχε επισκεφθεί στο Μεξικό. Επιπλέον, είπε ότι αγαπάει ακόμα την κόρη του και ότι είναι απογοητευμένος που έχουν απομακρυνθεί.

«Μου λείπει πραγματικά η κόρη μου», δήλωσε.

Τέλος, δήλωσε διατεθειμένος να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον της κόρης του, στο πλαίσιο της διαμάχης της με την εφημερίδα Mail on Sunday, η οποία δημοσίευσε σε άρθρο της αποσπάσματα από χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει η Μέγκαν στον πατέρα της.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχασαν τους τίτλους και τη χρηματοδότηση από το παλάτι μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Έπειτα από μήνες έντασης και δυσφορίας με τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως με τα ανηλεή ταμπλόιντ, ο Χάρι και ο Μέγκαν ανακοίνωσαν στις 8 Ιανουαρίου την απόφασή τους να αποποιηθούν τον ρόλο τους ως «ανώτερα» μέλη της βασιλικής οικογένειας για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και να κατοικούν ένα μέρος της χρονιάς στη Βόρεια Αμερική όπου η Μέγκαν έχει δεσμούς.

Πηγή: reader.gr