Δασκάλα παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ με 6 μαθητές της: Την τράβαγαν video (pic & vid)

Gazzetta team
Δασκάλα παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σεξ με 6 μαθητές της: Την τράβαγαν video (pic & vid)
Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από δασκάλα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, τη φορά αυτή σε γυμνάσιο του Νιου Τζέρσι...

Το νέο περιστατικό, αφορά τη 40χρονη Νικόλ Ντουφόλ, η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με έξι μαθητές της, εντός και εκτός σχολείου.

Μάλιστα, καθώς η έρευνα προχώρησε, πλέον δεν πρόκειται για κατηγορίες, αλλά για δεδομένη κατάσταση, καθώς και η ίδια παραδέχθηκε παραδέχτηκε την ενοχή της, λίγο πριν φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Η "ανήσυχη" δασκάλα, δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, σε μια συμφωνία με τους εισαγγελείς, μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης.

Η Ντουφόλ που ήταν δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, εργαζόταν στο Κολούμπια Χάι Σκουλ. Είχε συλληφθεί το Σεπτέμβρη του 2014 γιατί είχε σεξουαλικές επαφές με έξι μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών, με τους οποίους έκανε σεξ πολλές φορές ακόμα και εντός σχολείου...

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα χέρια των εισαγγελέων υπάρχει βίντεο με τη Ντουφόλ να κάνει στοματικό σεξ σε ένα από τα παιδιά. Η ποινή της θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο και με βάση το NorthJersey. com, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 5 ετών. Η Ντουφόλ στο πλαίσιο της συμφωνίας της, αποδέχθηκε ότι δεν θα μπορέσει στο εξής να διδάξει. .