Δηλητηρίασε τον άντρα της με σταγόνες για τα μάτια (vid)

Gazzetta team
Δηλητηρίασε τον άντρα της με σταγόνες για τα μάτια (vid)
Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της με σταγόνες για τα μάτια.

Σε 25 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα για τον φόνο του συζύγου της, τον οποίο δηλητηρίασε με σταγόνες για τα μάτια.

Η 53χρονη Lana Clayton ομολόγησε την ενοχή της για την ανθρωποκτονία του συζύγου της Steven Clayton, τον Ιούλιο του 2018 και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, η ίδια αρχικά είχε αναφέρει πως ο άνδρας της έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους επειδή εμφάνισε ίλιγγο, ωστόσο αργότερα ομολόγησε πως του έριχνε σταγόνες για τα μάτια στο νερό επί τρεις μέρες, μέχρι να πεθάνει.

Όπως ανέφερε, ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν επειδή την κακοποιούσε και ήθελε να τον εκδικηθεί, ενώ ο δικηγόρος της υποστήριξε πως η γυναίκα είχε βιαστεί πριν τον γάμο της και αντιμετώπιζε μετατραυματικό στρες.

Η Lana μετά την πράξη της επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πριν συλληφθεί, παίρνοντας χάπια και ανοίγοντας το γκάζι, αφήνοντας ένα σημείωμα.

Είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον σκοτώσει

Η 53χρονη είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να σκοτώσει τον άντρα της, αφού τον είχε χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τότε είχε αναφέρει πως επρόκειτο για ατύχημα.