Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι ο Χιου Γκραντ (vid)

Gazzetta team
Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι ο Χιου Γκραντ (vid)
Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ υπεραμύνθηκε της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι να «αποποιηθεί» μέρος των βασιλικών του καθηκόντων και να ζήσει μία «φυσιολογική ζωή».

Ο Χιου Γκραντ μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λέοναρντ Κοέν και υποστήριξε τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στην απόφαση τους να αποποιηθούν μέρος των βασιλικών τους καθηκόντων.

«Είμαι με το μέρος του Χάρι. Τα tabloid που είχαν δολοφονήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του, τώρα έχουν κομματιάσει τη σύζυγό του».

Ο Γκραντ ήθελε να υπενθυμίσει στους ακροατές τα περιστατικά γύρω από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συνετρίβη, ενώ το καταδίωκαν παπαράτσι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του τον Αύγουστο του 1997.

«Πιστεύω ότι ως άντρας, είναι δουλειά του να προστατέψει την οικογένειά του, οπότε είμαι μαζί του», προσέθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

Γνωστός πολέμιος των tabloid

Ο Χιου Γκραντ βρέθηκε στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για την νέα του ταινία «The Gentleman», όπου παίζει τον ρόλο ενός αδίστακτου ρεπόρτερ σε tabloid.

O Γκραντ είναι διάσημος πολέμιος στη διείσδυση και στην αδιακρισία των μέσων αναφορικά με τον σεβασμό της ιδιωτικότητας εδώ και κοντά δέκα χρόνια, ενώ ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη σχέση του με τα tabloid ως «πολύ φτωχή».

Πηγή: reader.gr