Αστυνομικός ανέβηκε πάνω στο καπό του περιπολικού για να σωθεί από γουρούνι που την κυνηγούσε (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός ανέβηκε πάνω στο καπό του περιπολικού για να σωθεί από γουρούνι που την κυνηγούσε (vid)
Το γουρούνι κυνηγούσε την αστυνομικό, με αποτέλεσμα εκείνη να ανέβει στο καπό του περιπολικού.

Το περιστατικό με τον δημοσιογράφο του Αντ1 που τον κυνηγούσε ένα γουρούνι σε ζωντανή μετάδοση, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», έγινε viral στο διαδίκτυο.

Έτσι μετά τον δημοσιογράφο, κάτι παρόμοιο έπαθε και μια αστυνομικός, αλλά αυτή τη φορά όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μασαχουσέτη.

H Brenna Dorr έκανε περιπολία στο Πίτσφιλντ της Μασαχουσέτης, μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό της, όταν ξεκίνησε να την κυνηγάει ένα γουρούνι.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από τον άλλο αστυνομικό, δείχνει το γουρούνι να κυνηγάει και να πλησιάζει την γυναίκα ο οποία έλεγε: «Είμαι πραγματικά φοβισμένη».

Μάλιστα το γουρούνι την πλησίασε τόσο πολύ με αποτέλεσμα εκείνη να πηδήξει πάνω στο καπό του περιπολικού για να το αποφύγει.

Ένας γείτονας της περιοχής δήλωσε ότι το γουρούνι ανήκει σε μια οικογένεια που μένει εκεί κοντά και το είχε σκάσει από την αυλή, ενώ περιπλανιόταν εκεί γύρω όλη την ημέρα.

Το γουρούνι, σύμφωνα με τους γείτονες, είναι γενικά ήρεμο και φιλικό αλλά όχι όταν πεινάει. Παράλληλα, όπως είπαν, είναι ζωηρό επειδή το σκάει συνεχώς και το ψάχνουν.