Παππούς έδωσε αλκοόλ στο νεογέννητο εγγόνι του και πέθανε!

Gazzetta team
Παππούς έδωσε αλκοόλ στο νεογέννητο εγγόνι του και πέθανε!
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας παππούς έδωσε αλκοόλ στο νεογέννητο εγγόνι του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι και το 30 ημερών βρέφος ξεψύχησε λίγο μετά.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια μίας πρόποσης για το μωρό μπερδεύτηκε και έδωσε στο βρέφος μία γουλιά από το ποτό του.

Η μητέρα του νεογέννητου το άρπαξε στην αγκαλιά της καθώς το μωρό δεν μπορούσε να αναπνεύσει και το πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια φίλων και συγγενών στο σπίτι της οικογένειας σε μία περιοχή της Κίνας, όπου είναι σύνηθες να κάνουν πάρτι μόλις ένα μωρό συμπληρώσει τέσσερις εβδομάδες από τη γέννησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, ο παππούς δέχθηκε τα πειράγματα φίλων του που του έλεγαν ότι δεν μπορεί να πιει, εκτός αν πρώτα δώσει λίγο αλκοόλ στο μωρό. Εκείνος ενέδωσε και έδωσε μία γουλιά στο εγγόνι του.

Να σημειωθεί, ότι ακόμη και μερικές σταγόνες αλκοόλ είναι αρκετές για να δηλητηριαστεί ένα παιδί και ενδεχομένως να οδηγήσουν και στον θάνατό του.

Το οινόπνευμα προσκρούει στο νευρικό σύστημα, προκαλώντας πτώση της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμούς, ενώ ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση επιβραδύνουν φτάνοντας σε θανατηφόρα επίπεδα.

Πηγή: reader.gr