Ένας 12χρονος μόλις βγαίνει στον ήλιο αιμοραγεί από τα μάτια

Gazzetta team
Ένας 12χρονος μόλις βγαίνει στον ήλιο αιμοραγεί από τα μάτια
Μία σπάνια ασθένεια του αίματων γνωστή ως «ασθένεια του Δράκουλα» έχει ένα 12χρονο αγοράκι στην Κίνα, η οποία του απαγορεύει να βγει στον ήλιο καθώς αιμορραγεί από τα μάτια!

Ο 12χρονος αμέσως μόλις δει ήλιο αισθάνεται οξύ πόνο και καίγεται το δέρμα του.

Η κατάστασή του έγινε χειρότερη από ποτέ φέτος και το παιδί, όταν βγαίνει στον ήλιο αιμορραγεί από το στόμα, τα μάτια και τη μύτη.

Η μητέρα του παιδιού, Tang Guiju, δήλωσε στο Red Star News ότι τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία και οι γιατροί θεώρησαν ότι η κατάστασή του σχετιζόταν με κάποια πάθηση του δέρματος.

Η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε φέτος τον Ιούνιο, όταν ο μικρός μαθητής άρχισε να υποφέρει από σοβαρό πόνο στο στομάχι και συνεχείς ρινορραγίες. Αίμα έτρεχε από τα μάτια και το στόμα του και το παιδί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να νοσηλευτεί.

Η κατάσταση της υγείας του 12χρονου είναι σοβαρή. Το συκώτι του έχει υποστεί βλάβη και έχει λοίμωξη των πνευμόνων. Ο αριθμός των αιμοπεταλίων και των λευκών αιμοσφαιρίων είναι «πολύ χαμηλός» και το επίπεδο των ερυθρών αιμοσφαιρίων επίσης πέφτει και έχει ήδη κάνει αρκετές μεταγγίσεις αίματος.

Πηγή: Reader.gr