Είπε ψέματα για καλύτερη θέση σε αεροπλάνο, αλλά ο πιλότος το γύρισε πίσω

Gazzetta team
Είπε ψέματα για καλύτερη θέση σε αεροπλάνο, αλλά ο πιλότος το γύρισε πίσω
Η πτήση της American Airlines στο τέλος της βδομάδας ήταν από την Πενσακόλα για το Μαϊάμι. Το αεροπλάνο ήταν πλήρες και η πτήση ξεκίνησε.

Μία γυναίκα από τους επιβάτες σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα για να βρεθεί σε καλύτερη θέση, προφανώς στην μπίζνες κλας και να έχει την άνεσή της.

Προφασίστηκε λοιπόν ότι έχει πρόβλημα υγείας που είναι ξαφνικό και θα πρέπει να μεταφερθεί σε μια θέση πιο άνετη και απομονωμένη.

Όταν ενημερώθηκε ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει πίσω το αεροσκάφος, μήπως εκθέσει σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους επιβάτες αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και για να προστατεύσει την ίδια.

Με το που γύρισε το αεροσκάφος πίσω, η πρώτη δουλειά των αεροσυνοδών ήταν να ενημερώσουν τις αρχές και γιατρό. Εκκενώθηκε το αεροσκάφος λόγω της συμπεριφοράς της γυναίκας, η οποία όμως δεν έλεγε με τίποτα να κατέβει από αυτό...

Με την παρέμβαση της αστυνομίας τελικά κατέβηκε και το αποτέλεσμα ήταν οι μεν άλλοι επιβάτες να ξεκινήσουν και πάλι για το Μαϊάμι με καθυστέρηση αρκετά σημαντική, η δε δήθεν πάσχουσα που ήθελε την άνεσή της, όχι μόνο έχασε την πτήση, αλλά κατέληξε και κρατούμενη, γιατί με βάση το νόμο της Φλόριντα, οι Αρχές μπορούν να θέσουν υπό κράτηση κάποιον που εκτιμούν ότι αποτελεί απειλή για πτήση.