Αστυνομικός πήγε να πάρει καφέ και ο υπάλληλος τον έγραψε «γουρούνι» στην παραγγελία

Gazzetta team
Αστυνομικός πήγε να πάρει καφέ και ο υπάλληλος τον έγραψε «γουρούνι» στην παραγγελία
Ο άνδρας ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν είδε τι είχε γράψει ο υπάλληλος στην παραγγελία του καφέ του.

Ένας αστυνομικός έπαθε σοκ όταν είδε ότι στην παραγγελία του καφέ που μόλις είχε αγοράσει έγραφε την λέξη «γουρούνι».

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα των Ευχαριστιών στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και ο αστυνομικός φανερά ενοχλημένος αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο Johnny O'Mara, έγραψε μεταξύ άλλων ότι:

«Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόλυτη και ολική έλλειψη σεβασμού για έναν αστυνομικό που, αντί να μένει σπίτι με την οικογένεια του και να απολαμβάνει γεύμα και ποδοσφαιρικό αγώνα, κάνει περιπολία στην μικρή του πόλη».

Στη συνέχεια, κάλεσε το κατάστημα ώστε να κάνει παράπονα και η απάντηση που έλαβε ήταν πως μπορεί να περάσει ξανά από κει ώστε να του αντικαταστήσουν τον καφέ με έναν άλλο.

Έτσι εκείνος έκανε νέα ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μια παροιμία λέει πως αν με κοροϊδέψεις μια φορά είναι ντροπή σου, αλλά αν με κοροϊδέψεις δυο, είναι ντροπή δική μου…»

Η γνωστή αλυσίδα καφέ στην οποία εργαζόταν ο υπάλληλος έκανε μια ανακοίνωση στην οποία ζητούσε συγνώμη από τον αστυνομικό και ενημέρωνε πως ο υπάλληλος απομακρύνθηκε.

Ωστόσο ο Johnny O'Mara μιλώντας στο Fox News, είπε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να απολυθεί ο υπάλληλος και ζητούσε από την εταιρεία να επανεξετάσει την απομάκρυνση του.