Έκοψε το δάχτυλο για να σωθεί από δάγκωμα φιδιού, αλλά του είπαν πως δεν ήταν αναγκαίο

Gazzetta team
Έκοψε το δάχτυλο για να σωθεί από δάγκωμα φιδιού, αλλά του είπαν πως δεν ήταν αναγκαίο
Ήταν που ήταν άτυχος, πήρε και αυθαίρετες πρωτοβουλίες και το κακό παράγινε...

Ένας Κινέζος με το καθόλου πρωτότυπο για τη χώρα όνομα Ζανκ, πήγε να κόψει ξύλα για το τζάκι του με σκοπό να αντιμετωπίσει το κρύο. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το αφύσικο, μέχρις ότου στην... εξίσωση μπαίνει και το φίδι!

Κάτω από τα κούτσουρα, είχε κουρνιάσει το δηλητηριώδες φίδι με το όνομα Deinagkistrodon acutus, που οι Κινέζοι το αποκαλούν τα "εκατό βήματα". Αυτό γιατί είναι τόσο δυνατό το δηλητήριό του, που οι Κινέζοι λένε, πως αν σε δαγκώσει, δεν προλαβαίνεις καν να κάνεις 100 βήματα...

Το φίδι λοιπόν δάγκωσε τον Ζανκ στο δάκτυλο του χεριού του. Μέσα στην ατυχία και τον τρόμο του, καθώς το νοσοκομείο είναι σε μεγάλη απόσταση από τη σημείο που βρισκόταν, τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα, για να γλιτώσει τη ζωή του αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Έκοψε το δάκτυλό του αμέσως για να μην προχωρήσει το δηλητήριο. Έδεσε με ένα πανί το χέρι του για να περιορίσει την αιμορραγία και κίνησε άμεσα για το νοσοκομείο.

Όταν έφτασε εκεί, τον περίμενε ένα ακόμα μεγάλο σοκ. Ο γιατρός Γιουάν, όπως λέει η εφημερίδα Yuan Chengda, τού είπε ότι η ενέργειά του να κόψει το δάκτυλό του, ήταν αχρείαστη...

«Δεν χρειαζόταν καθόλου. Το συγκεκριμένο φίδι δεν είναι και τόσο τοξικό!», του είπε χαρακτηριστικά, ενημερώνοντάς τον παράλληλα, ότι η ιατρική έχει τη δυνατότητα να του το κολλήσει και πάλι, αν είχε προβλέψει να το φέρει μαζί του. Αλλά μετά από τόση ώρα και τόσα χιλιόμετρα μακριά "τρέχα γύρευε...".

Όλες οι ατυχίες μαζί για τον Ζανκ. Και τον έφαγε φίδι και έκοψε χωρίς λόγο τελικά το δάκτυλό του και δεν το πήρε μαζί του για να του το αποκαταστήσουν..