Σατανική γιαγιά: Είχε «φυλακίσει» το 13χρονο εγγόνι της γυμνό και αλυσοδεμένο σε κλουβί σκύλου

Gazzetta team
Σατανική γιαγιά: Είχε «φυλακίσει» το 13χρονο εγγόνι της γυμνό και αλυσοδεμένο σε κλουβί σκύλου
Μόνο σατανική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η γιαγιά που κακοποίησε φρικτά το 13χρονο εγγόνι της καθώς το εξανάγκασε να ζει γυμνό σε κλουβί σκύλου.

Συγκεκριμένα, η Vickie Seale Higgenbotham, η οποία είναι 58 ετών, κατηγορείται για τη φρικτή κακοποίηση του 13χρονου παιδιού.

Μάλιστα οι αρχές θεωρούν πως συνεργός σε αυτό ήταν η μητέρα του παιδιού Dannielle Nicole Martin, 32 ετών, αλλά και ο πατριός του Joshua David Martin, 26 ετών, όπως αναφέρει η metro.co.uk.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι το αγόρι καθόταν σε πλαστική σακούλα, γυμνό και αλυσοδεμένο στους αστραγάλους, σε ένα κλιμακοστάσιο στο σπίτι της οικογένειας στην Autauga County, της Αλαμπάμα το Σεπτέμβριο του 2018.

Ο εισαγγελέας Jillian Jordan Evans είπε ότι το αγόρι αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε μεταλλικό κλουβί σκύλου για περισσότερα από δυο χρόνια.

Όταν του επετράπη να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ήταν αλυσοδεμένο στα κάγκελα του κρεβατιού και συχνά είχε τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του.

Ο ερευνητής Steven Geon κατέθεσε ότι το αγόρι ήταν «εξαιρετικά» υποσιτισμένο και η κατάστασή του απαιτούσε μακροχρόνια θεραπεία στο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ.

«Όταν τους ρωτήσαμε γιατί ήταν αλυσοδεμένο, μας είπαν ότι ήταν για τιμωρία επειδή είχε κλωτσήσει τον αδερφό του το προηγούμενο βράδυ», ανέφερε.

Οι εισαγγελείς, όπως έγινε γνωστό, θα επιδιώξουν τη μέγιστη τιμωρία τους. Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.