Εμφανίστηκε το κορίτσι-νάνος: «Δεν ήμουν ενήλικη όταν με υιοθέτησαν και δεν προσπάθησα να τους σκοτώσω» (vid)

Gazzetta team
Εμφανίστηκε το κορίτσι-νάνος: «Δεν ήμουν ενήλικη όταν με υιοθέτησαν και δεν προσπάθησα να τους σκοτώσω» (vid)
Το κορίτσι-νάνος εμφανίστηκε και σπάει την σιωπή της δίνοντας απαντήσεις για όσα την κατηγορούν.

Σάλο είχε προκαλέσει η ιστορία με το κορίτσι από την Ουκρανία, που πάσχει από μια σπάνια μορφή νανισμού και οι θετοί γονείς της την είχαν παρατήσει μετά που την υιοθέτησαν, ισχυριζόμενοι πως δεν επρόκειτο για παιδί αλλά για μια ενήλικη γυναίκα η οποία τους ξεγέλασε.

Μάλιστα είχαν δηλώσει πως το κορίτσι προσπάθησε να τους δολοφονήσει με διάφορους τρόπους παρουσιάζοντας μια ιστορία βγαλμένη από ταινία τρόμου και συγκεκριμένα παρουσίασαν έναν χαρακτήρα ανάλογο του «Orphan».

Η ιστορία εξελίχθηκε σε «θρίλερ» με πολλά επεισόδια αφού μετά από την θετή μητέρα μίλησε και ο θετός πατέρας υποστηρίζοντας πως όντως ήταν ενήλικη και προσπάθησε να τους δολοφονήσει, ενώ λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε και μια γυναίκα ως η βιολογική της μητέρα αναφέροντας πως επρόκειτο για παιδί.

Πλέον το κορίτσι-νάνος, η οποία έχει υιοθετηθεί από άλλη οικογένεια, έσπασε την σιωπή της και απάντησε σε όλα.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή συνοδευόμενη από τη νέα θετή της οικογένεια και αρνήθηκε τα πάντα.

Η κοπέλα είπε πως όταν την υιοθέτησαν ήταν όντως παιδί, ότι την εγκατέλειψαν και πως ποτέ δεν προσπάθησε να σκοτώσει κανέναν.

«Θέλω να ακουστεί και η δική μου πλευρά, είναι ψέματα όσα λένε για μένα», ανέφερε το κορίτσι με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα όπως είπε και η γυναίκα που την έχει υιοθετήσει τώρα, το κορίτσι υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις οι οποίες αποδεικνύουν την πραγματική της ηλικία και πως όντως δεν ήταν ενήλικη τότε.

Παράλληλα υποστήριξε πως: «Εμείς δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μας κοροϊδεύει, εντάχθηκε αμέσως στην οικογένειά μας μαζί με τα άλλα μας παιδιά. Θέλαμε να την βοηθήσουμε με τον σύζυγό μου και την υιοθετήσαμε. Αν δεν το κάναμε εμείς ποιος θα το έκανε;».

Οι Barnetts (η οικογένεια που ισχυρίζεται πως τους κορόιδεψε) είχαν αναφέρει πως το κορίτσι είχε γεννηθεί το 1989. Ωστόσο, όπως φαίνεται, μάλλον αυτό δεν ισχύει και το παιδί έχει γεννηθεί πολύ αργότερα.

Ολόκληρη η εκπομπή θα προβληθεί την προσεχή Πέμπτη, σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς προς το παρόν έχει δημοσιοποιηθεί μόνο το τρέιλερ.