Μερακλής βουλευτής έκλεινε ραντεβού με ιερόδουλη μέσα στη Βουλή (pics)

Gazzetta team
Μερακλής βουλευτής έκλεινε ραντεβού με ιερόδουλη μέσα στη Βουλή (pics)
Ένας βουλευτής στην Ουκρανία έκλεινε ραντεβού με ιερόδουλη μέσα στη Βουλή, αλλά για κακή του τύχη τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός...

Επόμενο, λοιπόν, να έχει ξεσπάσει σάλος στη χώρα, καθώς οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε ιστοσελίδα και αποδεικνύουν πως ο 48χρονος είναι ολίγον τι... μερακλής.

Πρόκειται για τον πρώην διπλωμάτη και νυν βουλευτή Μπογκντάν Γιαρεμένκο, ο οποίος προέρχεται από το κόμμα του προέδρου της Ουκρανίας.

Όπως μπορείτε να δείτε, εμφανίζεται να ανταλλάσσει μηνύματα με το κινητό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου!

Στα μηνύματα, ο βουλευτής ρωτάει πώς μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού με τη γυναίκα, η οποία του απαντά τι είδους σεξουαλικές πράξεις δέχεται και πόσο κοστίζει: «100 δολάρια για μια ώρα, 150 δολάρια το δίωρο».

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τραβήχτηκαν την περασμένη Τρίτη, με τον Γιαρεμένκο να τονίζει -αρχικά- πως το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο.

Στη συνέχεια, ωστόσο, καθότι τα ντοκουμέντα αδιάψευστα, διέγραψε αυτό το κείμενο και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό και τα παιδιά τους, καθώς και από την κοινοβουλευτική ομάδα του και τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το θέμα, πάντως, δεν έχει τελειώσει, καθώς πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης ζήτησαν να παραιτηθεί ο Γιαρεμενκο από την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής.