Η απίστευτη μάχη των αστυνομικών να σώσουν βρέφος ενός έτους που πνιγόταν (vid)

Gazzetta team
Η απίστευτη μάχη των αστυνομικών να σώσουν βρέφος ενός έτους που πνιγόταν (vid)
Ο μικρός MJ κατάπιε ένα ολόκληρο κρακεράκι που του έφραξε τον λαιμό, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Ευτυχώς έξω από το σπίτι του περνούσαν αστυνομικοί.

Τον εφιάλτη κάθε γονέα έζησε την προηγούμενη Κυριακή μία μητέρα στην Φλόριντα.

Η Amanda Zimmerman τάιζε τον ενός έτους γιο της, στο σπίτι τους, όταν ο MJ προσπάθησε να φάει ένα ολόκληρο, με αποτέλεσμα να του σταθεί στον λαιμό και να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Η μητέρα του κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να τον ξεμπλοκάρει, αλλά βλέποντας τον μικρό να αρχίζει να μελανιάζει πανικοβλήθηκε, το πήρε αγκαλιά και βγήκε έξω στον δρόμο για να ζητήσει βοήθεια.

Εκείνη την στιγμή περνούσε ένα περιπολικό έξω από το σπίτι της, το οποίο σταμάτησε. Το πλήρωμά του, ειδοποίησε το κέντρο και αμέσως άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Στο video διάρκειας 3:43 θα δείτε τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν, όλοι στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν το μωρό.

Ευτυχώς, κατάφεραν και ξεμπλόκαραν τον λαιμό του, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο που έφτασε να τον πάει αμέσως στο νοσοκομείο και να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο να ανακτήσει τις αισθήσεις του, καθώς είχε κλείσει περίπου 10 λεπτά χωρίς αυτές.

Το καλό είναι πως ο μικρός, μετά από μία μέρα στην εντατική έχει επανέλθει πλήρως και μένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.