Ο πόλεμος της μπύρας: H Budweiser υποστηρίζει οτι της έκλεψαν τις συνταγές

Gazzetta team
Ο πόλεμος της μπύρας: H Budweiser υποστηρίζει οτι της έκλεψαν τις συνταγές
H Anheuser-Busch InBev που βγάζει τις Budweiser υποστηρίζει οτι η Miller Coors έκλεψε τις συνταγές από δύο μπύρες της.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ της Anheuser-Busch InBev που βγάζει τις Budweiser και της Miller Coors.

Η μάχη των δύο εταιριών που βγάζουν μπύρες, ξεκίνησε στο εφετινό Super Bowl, όταν η πρώτη υποστήριξε πως η ανταγωνίστρια εταιρία βάζει σιρόπι καλαμποκιού στις Miller Lite και Coors Lite.

Όπως είναι λογικό η θιγομένη απάντησε με αγωγή, χαρακτηρίζοντας την διαφήμιση ψευδή και παραπλανητική, βγαίνοντας μάλιστα νικήτρια στο δικαστήριο που έγινε τον Μάιο.

Μάλιστα ο δικαστής αποφάσισε η Anheuser-Busch InBev να μην χρησιμοποιεί την έκφραση σιρόπι καλαμποκιού, ενώ τον Σεπτέμβριο το επόμενο δικαστήριο απαγόρευσε στην ίδια εταιρία να χρησιμοποιεί την έκφραση «χωρίς σιρόπι καλαμποκιού».

Το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης θέλει την εταιρία που βγάζει τις Budweiser να καταγγέλει πως ένας υπάλληλός της, πήρε τις συνταγές από τις Bud Light και Michelob Ultra και τις έστειλε στην Miller Coors.

Μάλιστα στα έγγραφα αναφέρεται πως η κλοπή έγινε κατά την διάρκεια του Super Bowl, με τον δράστη να βγάζει φωτογραφία τις συνταγές και να τις στέλνει στην ανταγωνίστρια εταιρία.

Η Anheuser-Busch InBev υποστηρίζει πως οι συνταγές αυτές είναι πολύ σημαντικές, καθώς αναφέρουν με λεπτομέρειες το πως κατασκευάζονται τα δύο επιτυχημένα προϊόντα της, όμως από την Miller Coors έχουν διαφορετική άποψη: «Αφού είναι τόσο σημαντικές γιατί τις διαφημίζουν και τις αναφέρουν με τόσο μεγάλα γράμματα στις ετικέτες των προϊόντων;».

Η υπόθεση συνεχίζεται...