Καρχαρίας επιτίθεται επανειλημμένα και δαγκώνει το κλουβί κατάδυσης με τον δύτη μέσα (vid)

Gazzetta team
Καρχαρίας επιτίθεται επανειλημμένα και δαγκώνει το κλουβί κατάδυσης με τον δύτη μέσα (vid)
Ένας καρχαρίας καταγράφηκε από κάμερα δύτη να επιτίθεται ξανά και ξανά στο κλουβί κατάδυσης -με τον δύτη μέσα- και να... δείχνει τα τεράστια δόντια του, δαγκώνοντας το.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα της εταιρείας κατάδυσης Calypso Star Charters στο Facebook, με έναν επισκέπτη, μάλιστα, τον Nicholas Jones να είναι ο κινηματογραφιστής -της πιο συγκλονιστικής εμπειρίας της ζωής του, όπως παραδέχθηκε αργότερα- στα νερά του Neptune Island Marine Park, στη νότια Αυστραλία.

Ο καρχαρίας ουδόλως φοβάται από την παρουσία ανθρώπων και εμφανίζεται να επιτίθεται ξανά και ξανά στο κλουβί, δαγκώνοντας το, ενώ, φυσικά, ο Nicholas είναι μέσα και τραβάει, παρά το γεγονός ότι έχει κοκαλώσει...

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως ο κόσμος ζήλεψε τον επισκέπτη του θαλάσσιου πάρκου, καθώς αρκετοί -και αρκετές- έγραψαν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πως θα ήθελαν είναι στη θέση του.

Πράγματι, μπορεί να είναι τρομακτική εμπειρία, θα πει κάποιος, αλλά ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα να έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με αυτά τα υπέροχα ζώα.