Γυναίκα ούρλιαζε σε εκπομπή και λιποθύμησε on air επειδή... την κούρεψαν! (vid)

Gazzetta team
Γυναίκα ούρλιαζε σε εκπομπή και λιποθύμησε on air επειδή... την κούρεψαν! (vid)
Το κούρεμα των μαλλιών για πολλές γυναίκες είναι μια «επίπονη» διαδικασία. Αρκετές είναι εκείνες που δεν θέλουν να αποχωριστούν ούτε χιλιοστό από τα μαλλιά τους και το ψαλίδι του κομμωτή θα το παρομοίαζαν άνετα με... δολοφονικό όπλο.

Κάτι τέτοιο μάλλον έπαθε και μια γυναίκα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα - εθελοντές.

Σε ένα επεισόδιο, ένα μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπο με δραστική αλλαγή μαλλιών. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας «τι είναι αυτό».

Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Το στιγμιότυπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα «I’m SCREAMINNNN why is that so relatable tf». Το βίντεο από τότε προβλήθηκε 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε 21.000 likes.