Νύφη 44 ετών έστειλε μήνυμα στον γαμπρό ότι αυτοκτονεί και κρεμάστηκε στο σπίτι της

Gazzetta team
Νύφη 44 ετών έστειλε μήνυμα στον γαμπρό ότι αυτοκτονεί και κρεμάστηκε στο σπίτι της
Μια 44χρονη, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί σύντομα βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τον γάμο.

Η νύφη είχε στείλει ένα «απελπισμένο» email στον γαμπρό, γράφοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει και στην συνέχεια κρεμάστηκε.

Το άψυχο σώμα της Rachel Greensmith, το βρήκε η κόρη της Leigh Darby, το πρωί της 21ης ​​Απριλίου στο σπίτι τους.

Ο 44χρονη πρώην δημόσια υπάλληλος είχε σχέση 4 χρόνων με τον επιχειρηματία Robert McNaughton και επρόκειτο να παντρευτούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε αλλάξει συμπεριφορά μετά την τελευταία συνάντησή της με τον 53χρονο σύντροφό της.

Ο κ. McNaughton στο δικαστήριο υποστήριξε πως μόλις διάβασε το email έτρεξε στο σπίτι της για να ελέγξει αν είναι καλά και έμεινε μαζί της για αρκετές ώρες. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και της τηλεφώνησε αλλά εκείνη δεν απαντούσε.

Έτσι αποφάσισε να την επισκεφθεί ξανά. Χτύπησε επανειλημμένα την πόρτα αλλά κανείς δεν άνοιγε. Όπως είπε: «Σκέφτηκα πως θα έχει πάει κάπου και γύρισα στο σπίτι μου».

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι του συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο μέχρι το πρωί.

Η εισαγγελέας τον ρώτησε γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία κι εκείνος απάντησε πως δεν πίστευε ότι θα αυτοκτονούσε τελικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μάρτυρας κατέθεσε πως ο 53χρονος με την κόρη της 44χρονης λογομάχησαν την ημέρα που βρέθηκε κρεμασμένη η γυναίκα. Μάλιστα υποστήριξε πως ήταν ξεκάθαρο ότι δεν τον ήθελαν στην οικογένεια.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα η κόρη της υποστήριξε πως η μητέρα της ήταν πολύ περιποιημένη και πολύ όμορφη πριν γνωρίσει τον 53χρονο και πως η σχέση αυτή της έκανε κακό.

Εκείνος υποστήριξε το εντελώς αντίθετο τονίζοντας πως η σχέση αυτή τον έκανε χαρούμενο.