Υποδιευθύντρια έκανε 6 φορές σεξ με μαθητή της

Gazzetta team
Υποδιευθύντρια έκανε 6 φορές σεξ με μαθητή της
Επιδημία έχει γίνει πλέον στις ΗΠΑ οι δασκάλες να κάνουν σεξ με νεαρούς μαθητές τους, καθώς συνέχεια έρχονται στην επιφάνεια αντίστοιχα περιστατικά.

Το νέο συμβάν έρχεται από τη Βόρεια Καρολίνα, σε σχολείο της οποίας η 34χρονη υποδιευθύντρια Λίζα Ρόθγουελ, έκανε έξι φορές σεξ με ανήλικο μαθητή της...

Το δικαστήριο στο οποίο έφτασε η υπόθεση όρισε εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, καθώς τα στοιχεία έδειξαν ότι με τον 17χρονο μαθητή ήρθε σε επαφή έξι φορές σε διάστημα τεσσάρων.

Η Ρόθγουελ αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με το μαθητή, αλλά όχι και κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, αφού στην πολιτεία ο νόμος έχει θέσει όριο συναίνεσης για σεξ τα 16 χρόνια.

Οι κατηγορίες αφορούν "δραστηριότητά" της στο διάστημα από την 1η Απριλίου μέχρι την 31η Ιουλίου στο λύκειο "Στιούαρτ Κράμερ" και αυτές περιλαμβάνουν πλήρη επαφή και στοματικό σεξ.

Εννοείται πως η Ρόθγουελ που εργάζεται 10 χρόνια σαν δασκάλα, έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη δίκη της πέρα από την υψηλή εγγύηση του 1εκ που της επέβαλε.