Θεατές έφυγαν από σινεμά της Νέας Υόρκης όταν τύπος άρχισε να πανηγυρίζει στις δολοφονίες του Joker

Gazzetta team
Θεατές έφυγαν από σινεμά της Νέας Υόρκης όταν τύπος άρχισε να πανηγυρίζει στις δολοφονίες του Joker
Όταν του ζήτησαν να σταματήσει, αυτός άρχισε να τους βρίζει και να τους φτύνει, με αποτέλεσμα να φύγουν τρομαγμένοι από την αίθουσα, ενώ απομακρύνθηκε και ο εν λόγω άνδρας, τον οποίο ανέκρινε, μάλιστα, η αστυνομία, που βρισκόταν έξω από το σινεμά!

Και είμαστε ακόμη στην αρχή...

Ο νέος Joker, που έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη Πέμπτη (3/10), έχει ενθουσιάσει τους θεατές και μάλιστα, «σπάει» το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, φαίνεται, ωστόσο, πως, ειδικά στην Αμερική, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη σε ορισμένες περιπτώσεις...

Υπό τον φόβο επιθέσεων από πιθανούς μιμητές του ήρωα της ταινίας, έξω από αρκετούς κινηματογράφους υπάρχει αστυνομία, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Στη Νέα Υόρκη, όπως καταλαβαίνετε, αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με άλλες περιοχές, αλλά και πάλι, δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον καθένα, που σκοπεύει να δημιουργήσει το οποιοδήποτε θέμα...

Ένας τύπος, λοιπόν -σε σινεμά της Νέας Υόρκης- προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, καθώς άρχισε να πανηγυρίζει και να χειροκροτάει έξαλλα στις σκηνές δολοφονιών του Joker!

Όταν, μάλιστα, οι υπόλοιποι θεατές τού είπαν να σταματήσει, εκείνος άρχισε να τους βρίζει και να τους φτύνει, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να φύγει τρομαγμένος από την αίθουσα.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο εν λόγω άνδρας δεν σταματούσε, η ασφάλεια του κινηματογράφου τον έβγαλε, τελικά, από την αίθουσα και μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί τον ανέκριναν έξω από το σινεμά, αφότου τελείωσε η ταινία.

Όπως δήλωσε ένας θεατής στο Business Insider, «περίπου στα μισά της ταινίας, όταν ο Joker άρχισε να δολοφονεί ανθρώπους και να μιλάει για τα κακά της κοινωνίας, ο τύπος άρχισε να χειροκροτάει ασταμάτητα για περίπου ένα λεπτό. Οι υπόλοιποι του φώναζαν σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε».

Ένας άλλος, δε, είπε πως τον είδε να γεμίζει με αλκοόλ το ποτήρι του...