15χρονος σκοτώθηκε για να σώσει την 5 ετών αδελφή του

Gazzetta team
15χρονος σκοτώθηκε για να σώσει την 5 ετών αδελφή του
Η απόλυτη αυτοθυσία πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα, με έναν 15χρονο να δίνει την ίδια του τη ζωή για να σώσει την 5χρονη αδελφή του.

Πριν λίγες μέρες στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο 15χρονος Κάιλερ Έντμαν βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν διαρρήκτη και στην πάλη που είχε μαζί του τραυματίστηκε θανάσιμα κάτι που αποδείχθηκε τελικά μοιραίο.

Η προσπάθεια του ήταν να προστατέψει την πεντάχρονη αδελφή του από τον διαρρήκτη που βρέθηκε μέσα στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Φλόριντα επίσης, πριν λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης ενός άλλου σπιτιού, βρήκε επίσης διαρρήκτη να μαγειρεύει ατάραχος στην κουζίνα του!

Ο σερίφης της περιοχής, μιλώντας για το συμβάν με τον Έντμαν είπε ότι: «Πιστεύουμε ότι το αγόρι προσπαθούσε να προστατέψει το σπίτι και τη μικρότερη αδελφή του».

Τόνισε δε, ότι το πτώμα του ήρωα νεαρού βρέθηκε, όταν ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία ενός τραυματισμένου άνδρα που περιφερόταν στη συνοικία.

Μετά από σύντομη καταδίωξη ο δράστης, ένας 27χρονος ονόματι Ράιαν Κλέιτον Κόουλ, που έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, συνελήφθη. Ο Κόουλ ήταν σεσημασμένος στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών και είχε συλληφθεί δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια.