Δυο σκυλιά έφαγαν ζωντανή την 44χρονη ιδιοκτήτριά τους!

Gazzetta team
Δυο σκυλιά έφαγαν ζωντανή την 44χρονη ιδιοκτήτριά τους!
Η γυναίκα είχε τα σκυλιά από τότε που ήταν κουτάβια.

Μια γυναίκα 44 ετών, μητέρα τριών παιδιών, βρήκε φρικτό θάνατο από τα ίδια της τα σκυλιά, δυο μπουλντόγκ, τα οποία την κατασπάραξαν ζωντανή.

Ο απαρηγόρητος σύντροφός της δήλωσε ότι τα ζώα δεν ήταν ποτέ επιθετικά.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της μητέρας των τριών παιδιών Elayne Stanley στο Widnes, Cheshire, στις 5.15 μ.μ. την Τρίτη, αφού οι δύο τεράστιοι σκύλοι, ο DJ και ο Μπίλι, της επιτέθηκαν.

Ένας φίλος έλεγε πώς τα ζώα της επιτέθηκαν κατά την διάρκεια ενός καβγά ανάμεσα σε εκείνη και το ένα από τα παιδιά της.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι τα σκυλιά ανήκουν στον σύντροφό της, ο οποίος δεν μένει μαζί της.

Ωστόσο, άλλος μάρτυρας ανέφερε: «Η Elayne και η κόρη της Louise είχαν έναν καυγά, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη, η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά».

«Ο Billy και ο DJ ήταν και τα δύο σκυλιά της Elayne, τα είχε από τότε που ήταν κουτάβια. Τα σκυλιά δεν ήταν ποτέ επιθετικά, δεν μπορώ να το πιστέψω», ανέφερε ο σύντροφός της.

Οι διασώστες προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή αλλά ήταν μάταιο, καθώς η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Το ένα σκυλί, ο DJ πυροβολήθηκε στο σπίτι αφού οι απόπειρες των αξιωματικών να τον κρατήσουν και να τον ηρεμήσουν ήταν ανεπιτυχείς και το άλλο σκυλί, ο Billy παραμένει σε ένα ασφαλές μέρος, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

«Η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τον DJ τρεις ή τέσσερις φορές, αλλά δεν ηρεμούσε. Πυροβολήθηκε δύο φορές. Ο Billy, το κοριτσάκι, ηρεμήσε».

Σε ένα ποστ στο Facebook, ένας φίλος αναφέρεται στα σκυλιά ως «τα φοβερά δίδυμα».

Σε δήλωσή του, ο επιθεωρητής αστυνομικών Cheshire Ian Whiley δήλωσε χθες: «Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι στην τοπική κοινότητα θα ανησυχούν όταν ακούν τι συνέβη. Αλλά θα ήθελα να καθησυχάσω τους κατοίκους πως κάνουμε ό, τι μπορούμε. Ήταν ένα εξαιρετικά τρομακτικό περιστατικό και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της γυναίκας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».