Στην φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε striptease σε 15χρονο μαθητή της (pics)

Gazzetta team
Στην φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε striptease σε 15χρονο μαθητή της (pics)
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα που είχε στείλει στον 15χρονο μαθητή της, είχαν ως αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή.

Στην φυλακή θα περάσει τα δύο επόμενα χρόνια της ζωής της, η Lydia Beattie-Milligan που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η απόφαση βγήκε την Δευτέρα και κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήρθαν στο φως λεπτομέρειες για την υπόθεση, τις οποίες η 43χρονη δασκάλα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς.

Όπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Gary Woodhall να συμπληρώνει: «Είναι ξεκάθαρο οτι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά».

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, το λάθος που έκανε η κατηγορούμενη ήταν να αποκαλύψει τις προθέσεις της σε μία συνάδελφο, λέγοντας πως θα περιποιηθεί το σώμα της, προκειμένου να δείχνει ωραία και να του κάνει striptease. «Τα λόγια δεν είναι δικά μου. Είπατε πως θα φοράτε sexy εσώρουχα και θα πέσει μεγάλο γ@μ!$!», είπε ο δικαστής, λέγοντας πως όλα αυτά τα έκανε, επειδή ήθελε να νιώθει ποθητή.

Η ίδια πάντως απαντώντας για τα μηνύματα σχετικά με το striptease που είχε στείλει στον 15χρονο, αλλά και την επιθυμία της να βρεθεί στο κρεβάτι μαζί του, είπε οτι δεν ήθελε να τα στείλει σε αυτόν, αλλά σε έναν συνάδελφό της με τον οποίο είχε σχέση.

Όσο για την υπόσχεση που έδωσε στον μικρό για να του κάνει μασάζ, εκείνη την ημέρα στο ξενοδοχείο, είπε οτι απλά ήταν αστείο.

Με επιστολή της στο δικαστήριο, η μητέρα του αγοριού μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, καθώς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πλέον.

Σε όλη την διαδικασία, ήταν παρών στο δικαστήριο ο άνδρας της δασκάλας, ακούγοντας αποσβολωμένος της λεπτομέρειες για την γυναίκα που μέχρι και πριν από λίγο καιρό είχε δίπλα του.