Αδέσποτα σκυλιά έσωσαν νεογέννητο που εγκαταλείφθηκε σε υπόνομο από την μητέρα του (vid)

Gazzetta team
Αδέσποτα σκυλιά έσωσαν νεογέννητο που εγκαταλείφθηκε σε υπόνομο από την μητέρα του (vid)
Σε μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών χρωστάει τη ζωή του, ένα μωρό μερικών μόλις ημερών, το οποίο εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του σε βρώμικο υπόνομο της περιοχής Καϊτάλ στην Ινδία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, μία γυναίκα φτάνει στο σημείο και πετάει κυριολεκτικά το βρέφος στον υπόνομο, μεταξύ λασπόνερων και σκουπιδιών, φεύγοντας αμέσως από το σημείο ώστε να μη γίνει αντιληπτή.

Ο θάνατος του βρέφους, όμως αποφεύχθηκε, όχι εξαιτίας της παρατηρητικότητας των περαστικών αλλά χάριν σε μία αγέλη αδέσποτων σκύλων, που μύρισαν το παιδί και κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν, αρχίζοντας να το γλείφουν.

Οι προσπάθειές του να προκαλέσουν το ενδιαφέρον κάποιου περαστικού αποβαίνουν άκαρπες, όμως χρησιμοποιώντας τα δόντια τους, κατάφεραν να τραβήξουν το νεογέννητο κοριτσάκι από τον υπόνομο και να το φέρουν ως το πεζοδρόμιο, όπου και τελικά εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ως εκ θαύματος το λίγων ωρών κοριτσάκι κατάφερε να επιβιώσει από την πρόωρη περιπέτειά της και πλέον απολαμβάνει τις φροντίδες των νοσηλευτών σε τοπικό μαιευτήριο, καθώς δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός της άκαρδης γυναίκας που το εγκατάλειψε στην τύχη του.