Εξαγριωμένος όχλος χτύπησε μέχρι θανάτου τίγρη που εισέβαλε σε χωριό και τραυμάτισε 9 ανθρώπους (pics & vid)

Gazzetta team
Εξαγριωμένος όχλος χτύπησε μέχρι θανάτου τίγρη που εισέβαλε σε χωριό και τραυμάτισε 9 ανθρώπους (pics & vid)
Το άτυχο αιλουροειδές άφησε την τελευταία του πνοή, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του εξαγριωμένου όχλου των αγροτών.

Εξοργιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα αγρότη στην επαρχία Pilibhit του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, από την στιγμή που ένας ανεξέλεγτος όχλος σχεδόν 40 χωρικών χτυπάει ανελέητα με ξύλα, μαδέρια και πέτρες, μία νεαρή θηλυκή τίγρη, η οποία προηγουμένως περιπλανιόταν στους δρόμους του χωριού.

Το αποκαλυπτικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, απεικονίζει την ομάδα των αντρών να χτυπάει μέχρι θανάτου την πέντε ετών τίγρη, ως αντίποινα για τον τραυματισμό 9 συγχωριανών τους από το άγριο αιλουροειδές, λίγες στιγμές νωρίτερα.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, η τίγρης παρέμεινε στο ίδιο σημείο ετοιμοθάνατη επί ώρες, χωρίς ωστόσο οι χωρικοί να ενημερώσουν τις αρχές για το συμβάν, γεγονός που προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών, καθώς σε περίπτωση που λάμβανα γνώση οι αρχές, το ζώο που απειλείται με εξαφάνιση, πιθανότατα θα είχε κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η τίγρης εντοπίστηκε σε δρόμο του χωριού, στο οποίο σήμανε συναγερμός, με πολλούς κατοίκους να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ αρκετοί προσπάθησαν να εκδιώξουν το ζώο, που τραυμάτισε ελαφρά 9 από αυτούς στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Λίγο αργότερα, η ομάδα των σχεδόν 40 αντρών κατάφερε να κυκλώσει την θηλυκή τίγρη, ενώ στη συνέχεια την χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να σταματήσει να κινείται.

Οι αρχές δήλωσαν πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, εκφράζοντας την οργή για την θανάτωση του ζώου, που προστατεύεται δια νόμου σε ολόκληρη την χώρα, ενώ ανακοίνωσαν πως ήδη έχουν ταυτοποιηθεί ορισμένοι από τους δράστες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην Ινδία και συγκεκριμένα στις βόρειες επαρχίες της ασιατικής χώρας, διαβιεί ο μεγαλύτερος πληθυσμός τίγρεων και λεοπαρδάλεων σε ολόκληρη την Ασία, ωστόσο μόλις μέσα στο 2019 σχεδόν 20 τίγρεις και λεοπαρδάλεις έχουν σκοτωθεί από ανθρώπινα χέρια.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk