Μία 56χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της και τα πέταξε στην τουαλέτα (pics)

Gazzetta team
Μία 56χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της και τα πέταξε στην τουαλέτα (pics)
Είχε πληροφορηθεί πως την απατούσε ενώ ήταν παντρεμένη για αυτό και του είπε: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία».

Τα γεννητικά όργανα του πρώην άνδρα της, έκοψε μία γυναίκα στην Ταϊβάν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρει εκδίκηση για τα όσα φέρεται να της έκανε όσο ήταν παντρεμένοι.

Η κ. Λι και ο κ. Τσεν είχε χωρίσει εδώ και ένα μήνα, αλλά συνέχισαν να μένουν μαζί στο σπίτι που είχαν μαζί στην πόλη Χούκου.

Ο 56χρονος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και ουσιαστικά ζούσε από τα χρήματα που έβγαζε η σύζυγός του.

Αυτό την είχε δυσαρεστήσει, όμως εκεί που βγήκε εκτός εαυτού ήταν όταν έμαθε πως όσο ήταν παντρεμένοι, την απατούσε κιόλας. Έτσι έβαλε μπροστά το σχέδιο εκδίκησής της...

Την Πέμπτη τον αποπλάνησε και τον οδήγησε στο να κατεβάσει το παντελόνι του και να γδυθεί...

Τότε, έβγαλε ένα μεγάλο ψαλίδι και λέγοντάς του «αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία», του έκοψε τους όρχεις και το πέος, αφήνοντας του μόλις ένα πόντο από τον... κορμό.

Μάλιστα, την ώρα που ο κ. Τσαν σφάδαζε από τους πόνους, η 58χρονη έριξε πάνω του οξύ και τα πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας, τραβώντας το καζανάκι.

Αμέσως μετά, πήρε 40 υπνωτικά χάπια και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, χωρίς να τα καταφέρει.

Την ίδια ώρα, φοβούμενος για τα χειρότερα, ο 56χρονος είχε κλειστεί στην τουαλέτα, ειδοποιώντας την αστυνομία.

Όταν αυτή έφτασε, η γυναίκα ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση, ενώ δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί το κομμένο μέρος των γεννητικών του οργάνων.

Όπως ειπώθηκε όμως, ακόμα και αν βρισκόταν δεν υπήρχε περίπτωση να μπορεί να γίνει κολληθεί ξανά, καθώς είχε προσβληθεί από βακτήρια.