Άρχισαν να τρώνε ωμούς σκίουρους σε δημόσια θέα για να προκαλέσουν τους vegan (vid)

Gazzetta team
Άρχισαν να τρώνε ωμούς σκίουρους σε δημόσια θέα για να προκαλέσουν τους vegan (vid)
Αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους βρέθηκαν δύο άντρες από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι θέλοντας να προκαλέσουν την οργή των vegan συμπολιτών τους, αποφάσισαν να καταναλώσουν ωμό κρέας σκίουρων και μάλιστα ενώπιον δεκάδων περαστικών σε vegan αγορά στο Σόχο του Λονδίνου.

Οι δύο άντρες μάλιστα μαγνητοσκόπησαν την πράξη τους, προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή των θαμώνων και των επαγγελματιών της αγοράς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ένας από αυτούς έχει επαναλάβει και στο παρελθόν την πράξη του, τρώγοντας ωμά κομμάτια κρέατος έξω από vegan φεστιβάλ.

Η προκλητική τους όμως «παρέμβαση» δεν πέρασε απαρατήρητη από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, άντρες της οποίας αφού διασταύρωσαν τα στοιχεία των δύο αντί-vegan ακτιβιστών, στην συνέχεια τους βεβαίωσαν τσουχτερά πρόστιμα, με την αιτιολογία της πρόκλησης επεισοδίων κι αναταραχής.

Μάλιστα, ο 29χρονος Gatis Lagzdins, που είχε πρωταγωνιστήσει σε παρόμοιο συμβάν πριν λίγους μήνες, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 400 λιρών για την πράξη του, ενώ έτερος ακτιβιστής, ο 22χρονος Deonisy Khlebnikov θα κληθεί να καταβάλει το ποσό των 200 λιρών.

Καταστηματάρχες και πελάτες των vegan μαγαζιών της συνοικίας του Σόχο, δήλωσαν αηδιασμένοι από την πράξη των δύο αντρών, επισημαίνοντας πως η τιμωρία τους από τις αρχές ήταν επιβεβλημένη και απαραίτητη, ώστε να αποθαρρυνθούν και να μην επαναλάβουν τον παραπάνω «ακτιβισμό».

Πληροφορίες: rt.com