Τους χρωστούσε χρήματα και την έδεσαν στο κέντρο του χωριού για «τιμωρία» (pics & vid)

Gazzetta team
Τους χρωστούσε χρήματα και την έδεσαν στο κέντρο του χωριού για «τιμωρία» (pics & vid)
Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προς τις αρχές έχει προκαλέσει στην Ινδία η αποκάλυψη ενός βίντεο, που απεικονίζει μία νεαρή γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα σε κολόνα του χωριού Μπενγκαλούρου της Ινδίας, επειδή χρωστούσε χρήματα σε συγχωριανούς της.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, εμφανίζεται στο βίντεο να παραμένει ανέκφραστη κι αβοήθητη, ενώ πλήθος χωρικών παρακολουθούν την «τιμωρία» της, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να παρακινήσουν τους υπόλοιπους να την χτυπήσουν με ξύλα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η γυναίκα είχε δανειστεί χρήματα από αρκετούς συγχωριανούς της ώστε να χτίσει ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή, όμως η απουσία κερδών από την επιχείρηση, την οδήγησε στην αδυναμία εξόφλησης των χρεών της προς τους συγχωριανούς της.

Έτσι, μερίδα των τελευταίων μετέβη σε γειτονική πόλη όπου διέμενε η γυναίκα με την κόρη της κι αφού την μετέφερε με τη βία στο Μπενγκαλούρου, αποφάσισαν να την τιμωρήσουν με τον παραπάνω τρόπο.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο, βέβαια, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου και των social media, οι οποίοι αφού επέκριναν τον τρόπο «τιμωρίας» την γυναίκα από τους χωρικούς, στη συνέχεια κατηγόρησαν τις τοπικές αρχές για την αδράνειά τους καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο του χωριού, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονταν άντρες της τοπικής αστυνομίας.