Εφιαλτική διάσωση από αέρος: Μπερδεύτηκαν τα σκοινιά και την «πλήρωσε» η τραυματίας (vid)

Gazzetta team
Εφιαλτική διάσωση από αέρος: Μπερδεύτηκαν τα σκοινιά και την «πλήρωσε» η τραυματίας (vid)
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η επιχείρηση διάσωσης από αέρος μίας τραυματισμένης πεζοπόρου στα βουνά της Αριζόνα.

Όλα άρχισαν στο Piestewa Peak, ένα κακοτράχαλο βουνό στο Φοίνιξ, όταν η άτυχη γυναίκα παραπάτησε κι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι, χωρίς να μπορεί ούτε να επιστρέψει στη βάση της ούτε να αναζητήσει κάποια βοήθεια εκεί κοντά.

Τελικά, η 74χρονη κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια μέσω του κινητού της τηλεφώνου, περιμένοντας την από αέρος βοήθεια, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η περιπέτειά της. λάβει ένα τέλος η περιπέτειά της.

Οι διασώστες προσέγγισαν το σημείο με ελικόπτερο και την έβαλαν σε ειδικό φορείο, όμως όταν το ελικόπτερο άρχισε να την ανεβάζει, το φορείο άρχισε να περιστρέφεται ανεξέλεγκτα στον αέρα.

Μάλιστα, ενώ σε κάποιο σημείο οι διασώστες φτάνουν μία ανάσα από την τραυματισμένη γυναίκα, τα σκοινιά αρχίζουν πάλι το δικό τους παιχνίδι, θυμίζοντας περισσότερο τρενάκι του τρόμου σε λούνα παρκ παρά επιχείρηση αεροδιακομιδής.

Τελικά, η εναέρια περιπέτεια της άτυχης 74χρονης είχε αίσιο τέλος, χωρίς ευτυχώς να της προκληθεί κάποια επιπλέον βλάβη, εκτός από την έντονη ζαλάδα που της προκλήθηκε από τις χιλιάδες περιστροφές που έκανε μαζί με το φορείο της.