Περαστικοί έσωσαν την τελευταία στιγμή γυναίκα που κρεμόταν στο κενό (vid)

Gazzetta team
Περαστικοί έσωσαν την τελευταία στιγμή γυναίκα που κρεμόταν στο κενό (vid)
Σε πρόσωπα της ημέρας έχουν εξελιχθεί δύο άντρες από την Κίνα, οι οποίοι κατάφεραν να σώσουν από βέβαιο θάνατο μία ηλικιωμένη γυναίκα, που κρεμόταν στο κενό από την κουζίνα του σπιτιού της.

Η γυναίκα, κάτοικος της πόλης Suifenhe, βρισκόταν στο διαμέρισμα της κόρης της, όταν παραπάτησε και βρέθηκε να κρέμεται δεκάδες μέτρα από το έδαφος, ενώ την πτώση της εμπόδιζε μόνο το γεγονός ότι κρατιόταν από το κάγκελο του παραθύρου.

Η σοκαρισμένη κόρη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με δύο τυχαία διερχόμενους άντρες να σπεύδουν στο διαμέρισμα. Χωρίς να χάσουν στιγμή, οι δύο περαστικοί έσπασαν την τζαμαρία ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα, ενώ οι προσπάθειές τους καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο περαστικού, που απαθανάτισε το περιστατικό.

Τελικά, η περιπέτεια των δύο γυναικών είχε αίσιο τέλος, χάρη στην αυτοθυσία και τον αλτρουισμό των δύο άντρων, ενώ ένας από αυτούς δήλωσε σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης πως «ήταν το μοναδικό που μπορούσε να κάνω όταν διαπίστωσε ότι αντιμετώπιζε θανάσιμο κίνδυνο».

Πληροφορίες: dailymail.co.uk