Νεαρή fan των Avengers πλάνταξε στο κλάμα κατά την προβολή του Endgame και κατέληξε στο νοσοκομείο (vid)

Gazzetta team
Από την αίθουσα του κινηματογράφου στο κρεβάτι του νοσοκομείου μεταφέρθηκε μία νεαρή κοπέλα από την Κίνα, που εξαιτίας της συγκίνησης και του κλάματος λόγω των Avengers, έφτασε στα πρόθυρα της σωματικής και ψυχολογικής κατάρρευσης.

Απροσδόκητη τροπή πήρε η απόφαση μίας 21χρονης γυναίκας από την πόλη Νινγκμπό της Κίνας να μεταβεί σε τοπικό κινηματογράφο ώστε να απολαύσει μαζί ,ε την παρέα της την τελευταία υπερπαραγωγή της Μarvel, Avengers: Endgame.

Η 21χρονη Ξιάο Λι δεν άντεξε -κυριολεκτικά- την συγκίνηση από τις περιπέτειες των υπερηρώων που πρωταγωνιστούν στην ταινία που σαρώνει όλα τα ρεκόρ σε έσοδα και επισκεψιμότητα και χρειάστηκε να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς το συνεχές κι αδιάκοπο κλάμα της, την έφτασαν στα όρια της λιποθυμίας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κινηματογράφου όπου εξελίχθηκε το περιστατικό, η Λι δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει γοερά παρακολουθώντας την ταινία, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να αδυνατεί να αναπνεύσει κανονικά και να μη μπορεί να συνεννοηθεί με το περιβάλλον.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό, ενώ της τοποθετήθηκε και μάσκα οξυγόνου ώστε να επανέλθει η αναπνοή της στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η 21χρονη Λι θεωρείται ακόμα ένα θύμα του ντελίριου που έχει κατακλύσει τους σινεφίλ ανά τον κόσμο με την τελευταία ταινία των Avengers, η οποία μέσα σε μόλις επτά ημέρες προβολής έχει γίνει ανάρπαστη, με περισσότερα από 1,2 δισ. δολάρια να συγκεντρώνονται από εκατομμύρια φανατικούς της Marvel να κάνουν ουρές έξω από κινηματογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να καταφέρουν να απολαύσουν την τελευταία και καθοριστική περιπέτεια του Captain America και της εκλεκτής παρέας υπερηρώων που τον συνοδεύει.

Τελικά, μετά από λίγες ώρες η νεαρή Κινέζα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αποδίδουν την κατάστασή της στην έντονη συναισθηματική φόρτιση που αποκόμισε παρακολουθώντας την ταινία.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.