Κύπρος: Με τρεις διαφορετικές μεθοδολογίες τα εγκλήματα του 35χρονου serial killer

Gazzetta team
Κύπρος: Με τρεις διαφορετικές μεθοδολογίες τα εγκλήματα του 35χρονου serial killer
Με 3 διαφορετικούς τρόπους έδρασε ο serial killer της Κύπρου όσον αφορά την εξαφάνιση των πτωμάτων, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Νίκος Μεταξάς φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν αύριο, Τρίτη του Πάσχα.

Οι έρευνες διεξάγονται σήμερα για 16η μέρα. Μετά από πολύωρη επιχείρηση, δύτες με τη βοήθεια σκάφανδρου κατάφεραν την Κυριακή να ανασύρουν από την Κόκκινη Λίμνη στο Μισερό, τη μία από τις τρεις βαλίτσες θανάτου, στις οποίες ο 35χρονος Ίλαρχος ισχυρίζεται ότι έκρυψε τα θύματα του, πριν τα ρίξει στο νερό.

Η Κόκκινη Λίμνη, μετατράπηκε σε υδάτινο τάφο για την 36χρονη Livia Florentina Bunea, από τη Ρουμανία, την 8χρονη κόρη της και την Μaricar Valdez, 30 ετων, από τις Φιλιππίνες.

Tο σημείο υποδείχθηκε όταν ο κατά συρροή δολοφόνος πήρε την απόφαση να φέρει στο φως, όσα εκ προ μελέτης διέπραξε τουλάχιστον τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Πηγή: reader.gr