Serial killer στην Κύπρο: Αμερικανίδα blogger φωτογράφισε «ύποπτες βαλίτσες» στην κόκκινη λίμνη πριν από ένα χρόνο (pics & vid)

Gazzetta team
Serial killer στην Κύπρο: Αμερικανίδα blogger φωτογράφισε «ύποπτες βαλίτσες» στην κόκκινη λίμνη πριν από ένα χρόνο (pics & vid)
Μία Αμερικανίδα blogger υποστηρίζει πως κατέγραψε με την κάμερά της μερικές βαλίτσες που επέπλεαν στην Κόκκινη Λίμνη Μιτσερού τον Φεβρουάριο του 2018, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για τις ίδιες βαλίτσες που ο «Ορέστης» προσπαθούσε να εξαφανίσει τα ίχνη των θυμάτων του.

Η κυπριακή κοινή γνώμη εξακολουθεί να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις φρικιαστικές αποκαλύψεις από την δράση του 35χρονου λοχαγού serial killer, ο οποίος μέχρι στιγμής θεωρείται υπεύθυνος για τουλάχιστον επτά δολοφονίες.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω σε μία Αμερικανίδα travel blogger, η οποία τον Φεβρουάριο του 2018 είχε βρεθεί στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου διενεργούνται έρευνες για την ανάσυρση βαλιτσών που σύμφωνα με τον «Ορέστη» περιέχουν τις σορούς μερικών εκ των θυμάτων του.

Πιο αναλυτικά, η Σάρα Φάνκ είχε βρεθεί με τον σύντροφό της στη λίμνη του Μιτσερού, όπου και φωτογράφισε μερικές βαλίτσες που επέπλεαν στο νερό, χωρίς προφανώς να μπορεί να φανταστεί το μακάβριο περιεχόμενό τους.

Μάλιστα, η ίδια η Αμερικανίδα blogger με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε τις μέχρι πρότινος αδημοσίευτες φωτογραφίες και μίλησε για το περιστατικό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί επικοινώνησαν μαζί τις τελευταίες ώρες αναφέροντας μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη. Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό αλλά εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα email και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει».

Μάλιστα, η blogger μαζί με τον σύντροφό της που την συνόδευε στο ταξίδι στην Κύπρο, τράβηξαν και βίντεο από την στιγμή της παρουσίας τους στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση, πως η τοποθεσία παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι το συγκεκριμένο σημείο μαζί με το φρεάτιο του Μιτσερού αποτέλεσαν το σημείο που ο 35χρονος λοχαγός θα επέλεγε ώστε να κρύψει τις σορούς των θυμάτων του.