«Συμμορία» γυναικών παίρνει στο κυνήγι τον τύπο που «κάρφωσε» ότι έκλεβαν χοτ ντογκ σε βενζινάδικο (vid)

Gazzetta team
«Συμμορία» γυναικών παίρνει στο κυνήγι τον τύπο που «κάρφωσε» ότι έκλεβαν χοτ ντογκ σε βενζινάδικο (vid)
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην πόλη Άκρον του Οχάιο, όταν μία ομάδα πέντε γυναικών πιάστηκαν επ' αυτοφώρω από άλλο πελάτη να αφαιρούν μερικά χοτ ντογκ από μηχάνημα αυτόματης πώλησης της επιχείρησης.

Οι γυναίκες είχαν φτάσει στο βενζινάδικο λίγα λεπτά πριν κι αφού φούλαραν το όχημά τους με καύσιμα στη συνέχεια θέλησαν να κάνουν το ίδιο και με τα στομάχια τους και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντ, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και πιο συγκεκριμένα έναν άλλο πελάτη που βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή εκείνη κι οποίος μάλλον δεν είδε με καλό μάτι την απόπειρα των πέντε φιλενάδων να φύγουν με τα χοτ ντογκ χωρίς να πληρώσουν.

Έτσι, μόλις αντιλήφθηκε την δράση των πέντε γυναικών άρχισε να φωνάζει προς τους υπαλλήλους της επιχείρησης, με την συνέχει αν παίρνει επεισοδιακότατη τροπή, καθώς οι πέντε φίλες δεν πτοήθηκαν στιγμή από τις φωνές του άντρα, αρχίζοντας να τον κυνηγούν και να τον χτυπούν με ό,τι έβρισκαν διαθέσιμο μπροστά τους.

Αντλίες βενζίνης, καπάκια κάδων απορριμμάτων, σκούπες και ό,τι άλλο έβρισκαν πρόχειρο άρχισε να εκσφενδονίζεται προς το μέρος του «μαρτυριάρη» και νομοταγή άντρα, ο οποίος αποφάσισε να παίξει άμυνα μέχρις εσχάτων, αντιλαμβανόμενος ότι η αριθμητική υπεροχή των πέντε γυναικών θα έγερνε υπέρ του την πλάστιγγα.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε χωρίς τραυματισμούς και άλλες απώλειες, με τις πέντε γυναίκες να γίνονται καπνός από το σημείο πριν φθάσουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το βίντεο από την μονομαχία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Πληροφορίες: nypost.com