Πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας το 2019 λόγω Νοστράδαμου «βλέπει» η τουρκική εφημερίδα Sabah

Gazzetta team
Πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας το 2019 λόγω Νοστράδαμου «βλέπει» η τουρκική εφημερίδα Sabah
Πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας μέσα στο 2019 προβλέπει η τουρκική εφημερίδα Sabah, επικαλούμενη τις προφητείες του Νοστράδαμου.

Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική έκδοσή της η τουρκική εφημερίδα Sabah δημοσιεύει άρθρο υπό τον τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019».

Μεταξύ άλλων, παραθέτει και προφητεία του γνωστού Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου, σύμφωνα με την οποία το 2019 θα ξεσπάσει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας, που θα σηματοδοτήσουν θανατηφόροι σεισμοί.

Οι σεισμοί, οι Ρώσοι κι ο Νοστράδαμος

Ειδικότερα, η Sabah τονίζει πως βάσει της αποκωδικοποίησης των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, γ τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Εξάλλου, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στους σεισμούς στην Ινδονησία, που προκάλεσαν σφοδρή διαμάχη μεταξύ των ειδικών στις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά υποστηρίζει πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, ενώ η άλλη τονίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

Πηγή: reader.gr