Μοναδικό spoil σε εγκαίνια υπερταχείας στην Τουρκία: «Παππού, γιατί το γρήγορο τρένο πάει τόσο αργά;»

Gazzetta team
Μοναδικό spoil σε εγκαίνια υπερταχείας στην Τουρκία: «Παππού, γιατί το γρήγορο τρένο πάει τόσο αργά;»
Ο παππούς έκοβε προεκλογικές κορδέλες, όμως ο εγγονός δεν ικανοποιήθηκε από τις χαμηλές ταχύτητες και τίναξε τα εγκαίνια στον... αέρα.

Με έναν απίστευτο spoil σημαδεύτηκαν τα εγκαίνια μίας γρήγορης γραμμής τρένου στην Τουρκία, με τον εγγονό του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ με μία ατάκα να γκρεμίζει μονομιάς ολόκληρο τον θεαματικό «πρόλογο» που είχε προηγηθεί.

Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος για την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης και στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στα εγκαίνια της γρήγορης αμαξοστοιχίας που θα διατρέχει την τουρκική μεγαλούπολη, εκθειάζοντας την ταχύτητα και την ποιότητα της νέας γραμμής, όμως όλα καταστράφηκαν από τον νεαρό εγγονό του, ο οποίος αποκάλυψε ότι το γρήγορο τρένο, τελικά δεν πάει και τόσο γρήγορα όσο θα ήθελε να πιστεύει ο παππούς του κι οι υπόλοιποι αξιωματούχοι που βρισκόντουσαν στο σημείο.

Έτσι, αμέσως μόλις ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ολοκλήρωσε τις πρώτες του δηλώσεις εν όψει μάλιστα και των επικείμενων εκλογών, ο ανήλικος εγγονός του έκανε την ερώτηση που μάλλον θα του κοστίσει αρκετά δώρα από τον εκτεθειμένο Γιλντιρίμ: «Παππού, γιατί το τρένο πάει τόσο σιγά, αφού υποτίθεται ότι είναι τόσο γρήγορο», αφήνοντας έκπληκτους τους παριστάμενους, καθώς η μετάδοση ήταν πανεθνική.

Ακολούθως, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ προσπάθησε ανεπιτυχώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όμως η «ζημιά» είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο όλων των ειδησεογραφικών δικτύων ανά τον κόσμο.