Βγήκε από το τρένο για να καπνίσει και ξέχασε μέσα το καρότσι μαζί με το παιδί του (vid)

Gazzetta team
Βγήκε από το τρένο για να καπνίσει και ξέχασε μέσα το καρότσι μαζί με το παιδί του (vid)
Η απόφαση ενός πατέρα να καπνίσει ένα τσιγάρο σε στάση του τρένου, παραλίγο να εξελιχθεί σε περιπέτεια καθώς ξέχασε το παιδί του στο εσωτερικό του τρένο, που ξεκίνησε για τον επόμενο σταθμό.

Η μεγάλη επιθυμία ενός νεαρού πατέρα να καπνίσει κατά τη διάρκεια ενδιάμεσης στάσης του τρένου, στο οποίο επέβαινε μαζί με το μόλις λίγων μηνών αγοράκι του, λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακριβά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας αποφάσισε να αφήσει μόνο του το παιδί μέσα στο πορτ-μπεμπέ για να καταφέρει να καπνίσει λίγες τζούρες από το τσιγάρο του.

Όμως, μάλλον δεν υπολόγισε καλά τον χρόνο, με αποτέλεσμα ο μηχανοδηγός να κλείσει τις πόρτες της αμαξοστοιχίας και να ξεκινήσει για τον επόμενο σταθμό, με τον έκπληκτο άντρα να τρέχει πίσω από το τρένο, προσπαθώντας μάταια να ειδοποιήσει τον οδηγό να σταματήσει το τρένο.

Ταυτόχρονα, ένας άλλος επιβάτης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού, προσπάθησε επίσης να προλάβει τις πόρτες πριν κλείσουν, χωρίς όμως επιτυχία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πολιτεία του Οχάιο, ενώ οι δραματικές σκηνές καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του συρμού αλλά και του σταθμού.

Τελικά, η περιπέτεια του μικρού αγοριού και του θεριακλή πατέρα του έλαβε τέλος στην επόμενη στάση που σταμάτησε το τρένο, καθώς οι αρμόδιοι είχαν προειδοποιήσει έγκαιρα τους συναδέλφους του για την παρουσία του ασυνόδευτου παιδιού.