Του έριξαν με όπλο taser κι αμέσως άρπαξε φωτιά (vid)

Gazzetta team
Του έριξαν με όπλο taser κι αμέσως άρπαξε φωτιά (vid)
Η χρήση ενός όπλου taser προκάλεσε φωτιά στα ρούχα του άντρα που δέχθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων και περαστικών.

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που καταγράφηκαν έξω από από εστιατόριο στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν δύο άντρες της ασφάλειας του καταστήματος συνεπλάκησαν με έναν άντρα έξω από την επιχείρηση.

Η συμπλοκή, όμως, που έλαβε χώρα μπροστά στις κάμερες των κινητών τηλεφώνων περαστικών πήρε γρήγορα δραματική τροπή, όταν ένας από τους δύο άντρες της ασφάλειας, αποφάσισε να κάνει χρήση του όπλου ηλεκτρικής κένωσης (taser) για να θέσει υπό έλεγχο τον άντρα.

Όταν, όμως, το ηλεκτρικό ρεύμα χτυπάει τον άντρα, αρχίζει να τυλίγεται στις φλόγες, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει κάτω από ποιες συνθήκες τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ευτυχώς, η φωτιά δεν πήρε μεγάλη έκταση και γρήγορα περιορίστηκε από τις αγωνιώδεις κινήσεις του θύματος, ωστόσο παραμένουν μεγάλα ερωτήματα σχετικά με την χρήση του συγκεκριμένου όπλου και τους επιπλέον κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση του από μη εξειδικευμένο προσωπικό.