Ληστής έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει ιερέα (pic & vid)

Gazzetta team
Ληστής έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει ιερέα (pic & vid)
Επεισοδιακή κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός καθολικού πάστορα σε πόλη της Βραζιλίας, όταν ένας από τους επίδοξους ληστές έπαθε καρδιακή ανακοπή την στιγμή που προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το θύμα του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Γκουαρούλιος κοντά στο Σάο Πάολο, όταν δύο άντρες προσέγγισαν το όχημα του ιερέα, ο οποίος μόλις είχε σταθμεύσει μπροστά από την κατοικία του.

Οι δύο δράστες αρχικά επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον ιερέα και την συνοδό του, όμως τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή, όταν ξαφνικά ένας από τους ληστές κατέρρευσε στην μέση του δρόμου, καθώς μόλις είχε πάθει έμφραγμα.

Ο συνεργός του αρχικά προσπάθησε να διαφύγει, όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε στο σημείο κι άρχισε να σέρνει από τα πόδια τον άτυχο ληστή, ο οποίος άφησε στο σημείο την τελευταία του πνοή, πριν φθάσει το ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το συμβάν, ένα από τα εκατοντάδες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο κράτος της Λατινικής Αμερικής, καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερες ασφαλείας παρακείμενης κατοικίας, ενώ ο έτερος δράστης παραμένει ασύλληπτος και καταζητείται.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.