Πατέρας «μύθος» πιάνει την τελευταία στιγμή τον γιο του πριν πέσει από παιχνίδι λούνα παρκ (vid)

Gazzetta team
Πατέρας «μύθος» πιάνει την τελευταία στιγμή τον γιο του πριν πέσει από παιχνίδι λούνα παρκ (vid)
Μπορεί οι επισκέψεις στα λούνα παρκ να είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των μικρών παιδιών, όμως ο κίνδυνος ατυχήματος ελοχεύει αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα οι γονείς κι οι συνοδοί των ανήλικων να είναι σε διαρκή επιφυλακή.

Τρανταχτό παράδειγμα, ο πατέρας που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος κατάφερε να πιάσει τον ανήλικο γιο του, λίγες στιγμές πριν βρεθεί στο έδαφος, κατά τη διάρκεια μίας βόλτας σε υπερυψωμένα αμαξίδια, τα οποία κινούνταν κυκλικά.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός αποδείχθηκε αρκετά πιο κινητικός από ότι επιτρέπεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βγάλει το σώμα του από το εσωτερικό του οχήματος και να βρίσκεται πολύ κοντά στην πτώση στο έδαφος από ύψος που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Όμως, τα γρήγορα αντανακλαστικά του πατέρα, τον γλίτωσαν από τα χειρότερα, καθώς ο τελευταίος πήδηξε χωρίς δεύτερη σκέψη την περίφραξη γύρω από το παιχνίδι και πρόλαβε να πιάσει το παιδί και να το κατεβάσει στο έδαφος, πριν τα πράγματα πάρουν επικίνδυνη τροπή.