Φρίκη στο Νιου Τζέρσεϊ: Οικογένεια ομογενών ξεκληρίστηκε από εμπρησμό στην έπαυλή τους (pics)

Gazzetta team
Φρίκη στο Νιου Τζέρσεϊ: Οικογένεια ομογενών ξεκληρίστηκε από εμπρησμό στην έπαυλή τους (pics)
Η αστυνομία κάνει λόγο για δολοφονικό εμπρησμό στην πολυτελή έπαυλη της τετραμελούς οικογένειας, ενώ ως ύποπτος κρατείται στενός συγγενής των ομογενών.

Ελληνικές ρίζες είχε η Τζένιφερ Κανέιρο, ένα από τα θύματα της τετραμελούς οικογένειας που ξεκληρίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο Νιου Τζέρσεϊ.

Τα 4 μέλη της οικογένειας -το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά- βρέθηκαν νεκρά στα συντρίμμια της έπαυλής τους και σύμφωνα με την αναφορά των Αρχών, πέθαναν προτού το σπίτι τυλιχτεί στις φλόγες.

Τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Ο αδερφός του Κιθ, ο Πολ Κανέιρο, συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι σε μία πρωτοφανή απόπειρα τετραπλής αυτοκτονίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μάλιστα, ο Κιθ, ο νεκρός πατέρας βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού έχοντας τραύματα από σφαίρες ενώ η μητέρα και τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι με εκτεταμένα εγκαύματα.

«Τα μέλη της οικογένειας ήταν θύματα “ανθρωποκτονικής βίας”», ανέφερε ο εισαγγελέας, Κρίστοφερ Γκραμιτισόνι, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν στοιχεία αυτοκτονίας.

Πηγή: reader.gr