Nέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε επίθεση στην Καλιφόρνια (pics & vids)

Gazzetta team
Nέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε επίθεση στην Καλιφόρνια (pics & vids)
Οι ΗΠΑ ξαναζούν τον εφιάλτη των τυφλών επιθέσεων, αυτή την φορά σε ένα μπαρ στην Καλιφόρνια.

Τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μπαρ της Καλιφόρνια, όταν μασκοφόρος εισέβαλε στο μαγαζί και άρχισε να πυροβολεί.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων σε δήλωση της.

Τουλάχιστον 30 σφαίρες έπεσαν στο μπαρ που ονομάζεται Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks, και βρίσκεται περίπου 40 μίλια δυτικά του Λος Άντζελες.

Η αστυνομία λέει ότι οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στις 23:20 τοπική ώρα την Τετάρτη στο Borderline Bar and Grill περίπου 65 μίλια βορειοδυτικά του Λος Άντζελες. Τουλάχιστον άλλοι 10 τραυματίστηκαν στην επίθεση. Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπαρ και δεν τον έχουν αναγνωρίσει ακόμα. Δεν γνωρίζουν ακόμα ούτε το κίνητρό του. Τουλάχιστον 200 άτομα αναφέρθηκε πως βρίσκονταν στο εσωτερικό του μπαρ που διοργάνωνε μια βραδιά μουσικής country college.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στην είσοδο τουκλαμπ, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, είπαν ότι ένας νεαρός άνδρας ντυμένος με μαύρα πυροβόλησε τον θυρωρό και τον ταμία στην ρεσεψιόν, πριν πετάξει χειροβομβίδες καπνού στο κτίριο και έπειτα άρχισε να πυροβολεί στην πίστα.

Οι αρχές ζήτησαν από το κοινό να αποφύγει την περιοχή. Το μπαρ Borderline Bar & Grill είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων και σήμερα ήταν βραδιά για φοιτητές και όπως συνηθίζεται θα είχε πολύ κόσμο.