Το τραγικό μυστικό που αποκάλυψε η γυναίκα του Πάμπλο Εσκομπάρ (pics)

Gazzetta team
Το τραγικό μυστικό που αποκάλυψε η γυναίκα του Πάμπλο Εσκομπάρ (pics)
Η Victoria Eugenia Henao κλείνει το βιβλίο της «Mi Vida y Mi Carcel con Pablo Escobar» με μία τραγική αποκάλυψη.

Ο τίτλος του βιβλίου της Victoria Eugenia Henao τα λέει όλα για το περιεχόμενό του: Mi Vida y Mi Carcel con Pablo Escobar, που μεταφράζεται ως: Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς οτι αφορα τα όσα έζησε τα 17 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον «βαρόνο» της κοκαΐνης, όμως στον επίλογό της αποκαλύπτει ένα τραγικό άγνωστο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα όταν 14 ετών, ένα χρόνο δηλαδή πριν οι δυο τους ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σε αυτό λοιπόν περιγράφει την πρώτη ερωτική επαφή που είχε μαζί του: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Δεν είχα τα κατάλληλα... εργαλεία για να καταλάβω τί σήμαινε μία τόσο έντονη και άμεση επαφή», συμπληρώνοντας πως τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να νιώθει περίεργα. Κάτι για το οποίο ενημέρωσε τον αρχηγό του μεγαλύτερου καρτέλ στον κόσμο.

Λίγες μέρες μετά, ο Εσκομπάρ την επισκέφτηκε και την ρώτησε αν μπορούσε να τον ακολουθήσει σε μία επίσκεψη που είχε να κάνει στο σπίτι μίας γυναίκας που βρισκόταν σε μία απομονωμένη περιοχή έξω από το Μεντεγίν. Εκείνη απάντησε θετικά και όταν έφτασαν στον προορισμό τους άρχισε η... περιπέτεια.

«Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ίσα ίσα με χαιρέτησε, μου είπε να ξαπλώσω σε ένα φορείο και άρχισε να μου βάζει κάτι πλαστικούς σωλήνες στην μήτρα μου. Σαν αυτούς που βάζουν στις φλέβες, λέγοντάς μου ήταν για προληπτικούς λόγους. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο μου απάντησε για να μην μείνω έγκυος, τονίζοντας οτι θα πρέπει να ακολουθήσω προσεκτικά τις οδηγίες», γράφει χαρακτηριστικά.

Αν και δεν καταλαβαίνει τι είχε συμβεί, δέχθηκε σιωπηλά τις συμβουλές, ακούγοντας τον Εσκομπάρ να της λέει στον δρόμο της επιστροφής να είναι πολύ προσεκτική με τις οδηγίες και να τον ενημερώνει για την κατάστασή της. Οι πόνοι από αυτούς τους σωλήνες ήταν αφόρητοι όμως, η 14χρονη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί. Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο, καθώς έμενε στο ίδιο δωμάτιο μαζί με άλλα 8 άτομα.

Μεταξύ άλλων πάντως, η Henao ξεκαθαρίζει: «Τα λέω αυτά γιατί θέλω να αντιμετωπίσω το παρελθόν μου. Δεν θέλω να δείχνω την εικόνα του θύματος, θα ήταν ασέβεια προς τα πραγματικά θύματα του Πάμπλο Εσκορμπάρ», ενώ τονίζει οτι έχει συγχωρέσει τον άνδρα της, καθώς θεωρεί πως από την σχέση τους, βγήκε κάτι καλό... Τα δύο τους παιδιά.