Φρίκη: Κατακρεούργησαν με μαχαίρια 14χρονο επειδή έμοιαζε με ομοφυλόφιλο (pic)

Gazzetta team
Φρίκη: Κατακρεούργησαν με μαχαίρια 14χρονο επειδή έμοιαζε με ομοφυλόφιλο (pic)
Οργή κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η στυγνή δολοφονία ενός 14χρονου αγοριού από την Βαγδάτη στο Ιράκ, το οποίο κατακρεουργήθηκε με δεκάδες μαχαιριές επειδή οι δολοφόνοι του θεώρησαν ότι έμοιαζε με ομοφυλόφιλο.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην γειτονιά του Γιαρμούκ της ιρακινής πρωτεύουσας, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν να τραβήξουν και βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του ανήλικου αγοριού.

Ο άτυχος Χαμούντ Αλ Μουτάιρι δέχθηκε την επίθεση αρκετών αγνώστων ανδρών κοντά στην κατοικία του, ενώ οι δολοφόνοι του ακούγονται στο βίντεο -το οποίο είναι πολύ σκληρό και δεν μπορεί να δημοσιευθεί- να κοροϊδεύουν το αγόρι που ψυχορραγεί.

Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και απλοί πολίτες εξέφρασαν τον θυμό τους για το περιστατικό, ενώ έστρεψαν τα βέλη τους και προς την ιρακινή αστυνομία και κυβέρνηση, καθώς εξακολουθούν να τηρούν σιγήν ιχθύος για την αποτρόπαια δολοφονία.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα καταγγέλουν, η αστυνομία δεν διεξήγαγε ποτέ έρευνα για τον εντοπισμό και την τιμωρία των υπόπτων, που εικάζεται ότι είναι μέλη οργάνωσης φανατικών ισλαμιστών.