Γυναίκα αστυνομικός θήλασε εγκαταλελειμμένο βρέφος (pic)

Gazzetta team
Γυναίκα αστυνομικός θήλασε εγκαταλελειμμένο βρέφος (pic)
Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν σε νοσοκομείο του Μεξικό, όταν μία εθελόντρια της πυροσβεστικής αστυνομίας της χώρας, άρχισε να θηλάζει ένα βρέφος που παρέμενε χωρίς την μητρική φροντίδα επί ώρες.

Η Σελέστε Αγιάλα, που εργάζεται ως εθελόντρια στην υπηρεσία της πυροσβεστικής αστυνομίας στην περιοχή Μπερίσο είχε βρεθεί στο νοσοκομείο για άλλη υπόθεση, όταν διαπίστωσε ότι ένα βρέφος λίγων ημερών παρέμενε μακριά από την αγκαλιά της μητέρας του, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το γοερό του κλάμα ήταν ασταμάτητο.

Σασσουόλο - Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς να διστάσει δευτερόλεπτο, καθότι κι η ίδια είχε γίνει μητέρα πριν από λίγο καιρό, η Αγιάλα πήρε στην αγκαλιά της το βρέφος κι άρχισε να το θηλάζει μέσα στο νοσοκομείο.

Η δημοσιοποίηση του θέματος αλλά κι η χαρακτηριστική φωτογραφία προκάλεσαν «σεισμό» στην μεξικανική κοινωνία, ενώ κατά χιλιάδες οι χρήστες των social media, αποθεώνουν την αστυνομικό για την ευσυνειδησία και την ανθρωπιά της.

Η υπηρεσία της δήλωσε περήφανη που έχει στις τάξεις της ανθρώπους με τέτοιο ήθος, ενώ το βρέφος δόθηκε σε κοντινούς συγγενείς της μητέρας του, καθώς η ίδια αδυνατεί να φροντίσει τα έξι παιδιά της οικογένειάς της.