Ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προσέλευσης η πορεία «μνήμης» στον Ρούντολφ Ες

Gazzetta team
Ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προσέλευσης η πορεία «μνήμης» στον Ρούντολφ Ες
Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια των Γερμανών νοσταλγών του Χίτλερ να «τιμήσουν» την μνήμη του υπαρχηγού των ναζί, Ρούντολφ Ες.

Οι οργανωτές μιας νεοναζιστικής διαδήλωσης που επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Σπαντάου του Βερολίνου με αφορμή την 31η επέτειο από την αυτοκτονία του υπαρχηγού του Αδόλφου Χίτλερ, Ρούντολφ Ες, ακύρωσαν την εκδήλωση λόγω χαμηλής συμμετοχής, ανακοίνωσε η αστυνομία.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι διοργανωτές της πορείας ανακοίνωσαν ότι θα κατευθυνθούν προς τη συνοικία Φρίντριχσαϊν, μια περιοχή γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της και την εναλλακτική σκηνή της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί μια δεύτερη συγκέντρωση.

Συνολικά 500 άνθρωποι είχαν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετείχαν στην πρώτη πορεία, όμως μόλις 50 έκαναν τελικά την εμφάνισή τους στο Σπαντάου.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές θα επικεντρώσουν τώρα τις επιχειρήσεις τους στο Φρίντριχσαϊν και ότι συνολικά έχουν αναπτυχθεί στην πόλη περίπου 2.300 αστυνομικοί.